WERKPLAATS

De nieuwe werkplaats is het hart van Iso Core. In de ruime hal worden alle plaatmaterialen handmatig of machinaal bewerkt, gecontroleerd en afgewerkt.

Hiervoor zijn de beste snijmachines en walsen geplaatst, terwijl de Iso Core specialisten uitgebreide kwaliteitscontroles uitvoeren en alle handmatige bewerkingen en de afwerking verzorgen.

Iso Core investeert in de toekomst met de installatie van een nieuwe JÖRG lasersnijmachine! Deze machine is in staat om snel en zeer nauwkeurig plaatmateriaal te snijden.

Het plaatwerk wordt vanaf de coil efficiënt aangevoerd, zodat de lengte van het plaatmateriaal niet door de machine wordt beperkt. Verder zorgt de lasertechnologie voor mooie afgewerkt snijwerk, ook aan de onderkant van de plaat!

De lasertechnologie en de voor Iso Core aangepaste software zorgen voor maximaal rendement en minimaal materiaalverlies.

De JÖRG laser snijmachine is uitgerust met een IPG fiberlaser, waarvan het vermogen van de bron kan worden aangepast aan het materiaal dat gesneden moet worden. Zowel plaatstaal als RVS, aluminium, koper of zink kunnen op maat worden gesneden.

De IPG fiberlaser technologie zorgt voor een hoge snijsnelheid, een laag energieverbruik en vraagt weinig onderhoud.